QA Engineer m/v fulltime

Met oog voor kwaliteit!

 

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het QA beleid binnen Mogema BV. Je draagt zorgt voor optimale kwaliteitscondities en procesbeheersing. Daarnaast houd jij je bezig met:

Teamleider Grootverspaning m/v fulltime

Met een flinke dosis daadkracht!

 

De functie
Als teamleider binnen Mogema organiseer, coördineer en stuur jij de activiteiten binnen de afdeling grootverspaning aan teneinde de continuïteit van het productieproces, de gevraagde productkwaliteit en levertijden binnen de voorgecalculeerde productietijden te realiseren. Daarnaast houd jij je bezig met:

Lead engineer m/v fulltime

Met oog voor detail!

 

De functie
Mogema BV is voor de afdeling technology op zoek naar een lead engineer met een stevige, technische basis. Als lead engineer ben je eindverantwoordelijk voor het opleveren van productie ondersteunde tooling en neemt actief deel in Design For Manufactering (DFM) projecten met opdrachtgevers. Met product ondersteunde tooling wordt bedoeld het opzetten en uitwerken van las- en bewerkingsmallen en tooling voor het industrieel schoonmaken van de delen. Met DFM wordt bedoeld dat je actief deelneemt in discussies met opdrachtgevers over hoe toekomstige producten het best binnen MOGEMA kunnen worden opgezet om geproduceerd te worden. Onder jouw leiding zul je dit met een of meerdere engineers moeten uitwerken en ben je verantwoordelijk voor de opleveringen. Daarnaast houd jij je bezig met:

Hoofd programmering m/v fulltime

Innovatief en analytisch sterk!

 

De functie
Als hoofd programmering binnen Mogema organiseer, coördineer en stuur jij de productievoorbereidende activiteiten van de afdeling programmering aan teneinde een optimale productie van producten (volgens klanteisen) te realiseren. Daarnaast houd jij je bezig met:

Werkvoorbereider/calculator m/v fulltime

Met projectmatig inzicht!

 

De functie
Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een werkvoorbereider/calculator die initiatiefrijk is en projectmatig goed is onderlegd. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Jij verzorgt de werkinstructies, materieelvoorziening, maakt technische berekeningen en calculaties en offertes ten behoeve van de lopende projecten.
Kortom: jij verzorgt het gehele traject rondom werkvoorbereiding en calculaties. Jij maakt lopende projecten dus gereed!

Mechanical engineer m/v fulltime

Met oog voor detail!

 

De functie
Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een engineer met een stevige, technische basis. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Je verzorgt de engineering, materiaal en materieelvoorziening, werkinstructies, denkt mee over oplossingen van technische problemen. Kortom: jij maakt projecten uitvoeringsgereed! Veel van onze te ontwerpen producten zijn uniek en dit zie jij juist als uitdaging om de eigen grenzen van jouw kunnen op te zoeken!

CAD/CAM Programmeur m/v fulltime

Innovatief en analytisch sterk!

 

De functie
Als CAD/CAM Programmeur binnen Mogema beoordeel je de fabricage en technische realiseerbaarheid van onze producten. Daarnaast bereid je vervaardigingprocessen voor waar jij natuurlijk rekening houdt met de wensen en eisen van de opdrachtgever t.a.v. de kwaliteit, levertijd en kosten.

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence