Productieplanner m/v fulltime

Met helicopterview!

 

De functie

Geen dag is hetzelfde als productieplanner binnen Mogema, dynamiek en afwisseling zijn de woorden die deze functie omschrijven.

 

In de rol van productieplanner ben jij eindverantwoordelijk voor het effectief inplannen en aansturen van de werkzaamheden in de productie. Als productieplanner heb jij nauw contact met collega’s ten behoeve van de voortgang in het proces en stem je concreet zaken af met de verschillende afdelingen. Met jouw analytische vermogen overzie je de diverse fases in het productieproces en anticipeer jij hierop waar nodig. In deze speel jij de centrale rol binnen een energieke en innovatieve werkomgeving.

Hoofd werkvoorbereiding m/v fulltime

Een echte kartrekker!

 

De functie

 

Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een hoofd werkvoorbereiding. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie binnen de afdeling, het bewaken van de planning en de kwaliteit van begin tot eind. In samenwerking met het team ben jij in staat om complexe vraagstukken op te lossen en bouw je verder aan het stroomlijnen van onze werkprocessen binnen werkvoorbereiding. Daarnaast houd jij je bezig met:

 

Key Accountmanager m/v fulltime

Met een sterke focus op verbinden!

 

De functie
Als key accountmanager beheer en ontwikkel jij de key accounts, ofwel: de strategische klanten vanuit Mogema. Je weet als geen ander te levelen met de belangrijkste stakeholders en bouwt dit netwerk uit om de onze klant –en marktpositie te versterken. Je hebt een sterk commercieel inzicht en kunt goed onderhandelen. Jij bepaalt de juiste verkoopstrategie voor onze organisatie en weet jouw weg te in de interne organisatie om onze doelstellingen te bewerkstelligen.

Hoofd programmering m/v fulltime

Innovatief en analytisch sterk!

 

De functie
Als hoofd programmering binnen Mogema organiseer, coördineer en stuur jij de productievoorbereidende activiteiten van de afdeling programmering aan teneinde een optimale productie van producten (volgens klanteisen) te realiseren. Daarnaast houd jij je bezig met:

Mechanical engineer m/v fulltime

Met oog voor detail!

 

De functie
Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een engineer met een stevige, technische basis. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Je verzorgt de engineering, materiaal en materieelvoorziening, werkinstructies, denkt mee over oplossingen van technische problemen. Kortom: jij maakt projecten uitvoeringsgereed! Veel van onze te ontwerpen producten zijn uniek en dit zie jij juist als uitdaging om de eigen grenzen van jouw kunnen op te zoeken!

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok