Projectmanager NPI

De functie
De projectmanager (m/v) coördineert verschillende projecten parallel, waarbij de focus op Nieuwe Product Introducties (NPI) ligt. Kern van een NPI Project is de industrialisatie van nieuwe producten in de volume operatie. Hierbij leidt de projectmanager, samen met zijn multidisciplinaire team,het traject vanaf de klantorder, via de technische specificaties, naar een productieproces en worden prototypes gemaakt. Het product is geïmplementeerd als het seriematig geproduceerd kan worden waarbij het voldoet aan de vereiste kwaliteit, kostprijs en doorlooptijden. Daarnaast:

Hoofd werkvoorbereiding m/v fulltime

Een echte kartrekker!

 

De functie

 

Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een hoofd werkvoorbereiding. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie binnen de afdeling, het bewaken van de planning en de kwaliteit van begin tot eind. In samenwerking met het team ben jij in staat om complexe vraagstukken op te lossen en bouw je verder aan het stroomlijnen van onze werkprocessen binnen werkvoorbereiding. Daarnaast houd jij je bezig met:

 

Technisch Inkoper m/v fulltime

Met een sterke focus op processen

 

De functie

Als technisch inkoper binnen Mogema BV zie jij het als uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor alle voorkomende inkoopactiviteiten. Er wordt van jou een proactieve aanpak verwacht, waarbij je mede zorg draagt (operationeel en tactisch) voor de analyse en verbetering van de integrale performance en de samenwerking met leveranciers en afnemers zodat een betere functionaliteit voor de eigen organisatie ontstaat. Daarnaast is het voor jou een uitdaging om mee te werken aan het verder optimaliseren van onze supply chain en de daarbij horende processen. Naast de dagelijkse, operationele inkoop werkzaamheden bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit:

Teamleider Grootverspaning m/v fulltime

Met een flinke dosis daadkracht!

 

De functie
Als teamleider binnen Mogema organiseer, coördineer en stuur jij de activiteiten binnen de afdeling grootverspaning aan teneinde de continuïteit van het productieproces, de gevraagde productkwaliteit en levertijden binnen de voorgecalculeerde productietijden te realiseren. Daarnaast houd jij je bezig met:

Werkvoorbereider/calculator m/v fulltime

Met projectmatig inzicht!

 

De functie
Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een werkvoorbereider/calculator die initiatiefrijk is en projectmatig goed is onderlegd. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Jij verzorgt de werkinstructies, materieelvoorziening, maakt technische berekeningen en calculaties en offertes ten behoeve van de lopende projecten.
Kortom: jij verzorgt het gehele traject rondom werkvoorbereiding en calculaties. Jij maakt lopende projecten dus gereed!

Mechanical engineer m/v fulltime

Met oog voor detail!

 

De functie
Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een engineer met een stevige, technische basis. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Je verzorgt de engineering, materiaal en materieelvoorziening, werkinstructies, denkt mee over oplossingen van technische problemen. Kortom: jij maakt projecten uitvoeringsgereed! Veel van onze te ontwerpen producten zijn uniek en dit zie jij juist als uitdaging om de eigen grenzen van jouw kunnen op te zoeken!

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence