Boorder m/v fulltime

De organisatie

 

Mogema in ’t Harde, werd in 1956 opgericht als familiebedrijf en is sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts Industries NV. Mogema is als hightech toeleverancier en mainsupplier expert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie. Ook zijn we specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Mogema produceert hiermee complexe mechatronische modules, mechanische samenstellingen, vacuümsystemen en nauwkeurige machineframes voor o.a. de halfgeleider-, optische- en energie-industrie. 

Product Manager m/f fulltime

Solution-oriented thinker!

 

The function

The Product Manager is responsible for the success of our products / core technologies! You are the person who deals with product, technology and process improvement. In addition, you ensure proper implementation of products and technologies within our production environment in association with the project managers.  In short: a real spider-in-the-web role with an external and internal focus. 

 

CNC Programmeur M/V fulltime

Innovatief en analytisch sterk

 

De organisatie

 

Mogema in ’t Harde, werd in 1956 opgericht als familiebedrijf en is sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts Industries NV. Mogema is als hightech toeleverancier en main supplier expert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie. Ook zijn we specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Mogema produceert hiermee complexe mechatronische modules, mechanische samenstellingen, vacuümsystemen en nauwkeurige machineframes voor o.a. de halfgeleider-, optische- en energie-industrie. 

Project Manager NPI m/v fulltime

 

De functie

De projectmanager (m/v) coördineert verschillende projecten parallel, waarbij de focus op Nieuwe Product Introducties (NPI) ligt. Kern van een NPI Project is de industrialisatie van nieuwe producten in de volume operatie. Hierbij leidt de projectmanager, samen met zijn multidisciplinaire team,het traject vanaf de klantorder, via de technische specificaties, naar een productieproces en worden prototypes gemaakt. Het product is geïmplementeerd als het seriematig geproduceerd kan worden waarbij het voldoet aan de vereiste kwaliteit, kostprijs en doorlooptijden. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: 

Junior ICT Beheerder

Korte toelichting van de werkzaamheden

 

Lead Engineer m/v fulltime

 

Werk je graag in een uitdagende en dynamische Hightech-omgeving. Volg je graag de technologische ontwikkeling in je vakgebied en kun je deze een stap verder brengen? Kun je klanten en de Mogema-organisatie overtuigen van je productie concept en deze met de organisatie pragmatisch omzetten? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren voor Lead Engineer NPI bij Mogema!

Teamleider Grootverspaning

 

De organisatie

 

Mogema in ’t Harde, werd in 1956 opgericht als familiebedrijf en is sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts Industries NV. Mogema is als hightech toeleverancier en mainsupplierexpert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie. Ook zijn we specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Mogema produceert hiermee complexe mechatronische modules, mechanische samenstellingen, vacuümsystemen en nauwkeurige machineframes voor o.a. de halfgeleider-, optische- en energie-industrie. 

 

Hoofd werkvoorbereiding m/v fulltime

Een echte kartrekker!

 

De functie

 

Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een hoofd werkvoorbereiding. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie binnen de afdeling, het bewaken van de planning en de kwaliteit van begin tot eind. In samenwerking met het team ben jij in staat om complexe vraagstukken op te lossen en bouw je verder aan het stroomlijnen van onze werkprocessen binnen werkvoorbereiding. Daarnaast houd jij je bezig met:

 

Key Accountmanager m/v fulltime

Met een sterke focus op verbinden!

 

De functie
Als key accountmanager beheer en ontwikkel jij de key accounts, ofwel: de strategische klanten vanuit Mogema. Je weet als geen ander te levelen met de belangrijkste stakeholders en bouwt dit netwerk uit om de onze klant –en marktpositie te versterken. Je hebt een sterk commercieel inzicht en kunt goed onderhandelen. Jij bepaalt de juiste verkoopstrategie voor onze organisatie en weet jouw weg te in de interne organisatie om onze doelstellingen te bewerkstelligen.

Senior Mechanical Engineer m/v fulltime

Met oog voor detail!

 

De functie
Mogema BV is voor haar afdeling werkvoorbereiding op zoek naar een engineer met een stevige, technische basis. De afdeling werkvoorbereiding draagt zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering. Je verzorgt de engineering, materiaal en materieelvoorziening, werkinstructies, denkt mee over oplossingen van technische problemen. Kortom: jij maakt projecten uitvoeringsgereed! Veel van onze te ontwerpen producten zijn uniek en dit zie jij juist als uitdaging om de eigen grenzen van jouw kunnen op te zoeken!

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok