Aalberts

Mogema is onderdeel van Aalberts. Dit beursgenoteerd bedrijf is een internationaal actieve specialist in industriële producten en systemen met hoogwaardige technologische kennis. Het bedrijf hoort tot de mondiale marktleiders. De onderneming richt zich op twee takken van sport: industrial services en flow control. Industrial services –waartoe Mogema behoort- levert specialistische producten, processen en systemen voor specifieke marktsegmenten, terwijl flow control zich concentreert op de ontwikkeling, productie en assemblage van producten en systemen voor de distributie en regulering van vloeistoffen en gassen.

 

Alle bedrijven binnen Aalberts zijn toonaangevende spelers in hun markt met de ambitie om deze positie te verstevigen. Dat doen ze door continu te innoveren, intensief samen te werken met klanten en voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe kansen. Doordat de Aalberts-organisaties nauw met elkaar samenwerken en hun kennis delen, ontstaat er voor klanten een hogere toegevoegde waarde.

 

Bij Aalberts werken circa 11.500 medewerkers wereldwijd verdeeld over ruim 140 groepsmaatschappijen in meer dan 30 landen.

 


Aalberts

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok