Jouw uitdaging en carriere?

Mogema BV biedt jou een internationale high tech werkomgeving waarin je aan uitdagende precisieproducten werkt, maar waarbij je vooral op een plezierige manier aan het werk bent! Wij investeren in ons personeel en daarbij krijg je volop ruimte om aan jouw eigen ontwikkeling te werken. Tevreden werknemers en loopbaanmogelijkheden voor onze werknemers zijn daarom belangrijk voor ons. Veel van onze huidige werknemers zijn als starter binnen Mogema BV begonnen en werken al jarenlang met veel plezier binnen onze organisatie. Sommige van hen zijn zelfs doorgegroeid naar leidinggevende functies.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een enorme kennis opgebouwd in deze geavanceerde en precieze productietechnieken. In combinatie met ons moderne machinepark realiseren wij het optimale product voor onze klanten.

 

Mogema BV is een inspirerende en ambitieuze werkomgeving voor mensen die het als uitdaging zien om mee te denken met de wensen van de klant en die zich willen blijven ontwikkelen in onze markten. Wij zijn trots op onze expertise, onze technische mogelijkheden, onze positie als partner in totaaloplossingen en ons vakmanschap. Om dit te bereiken vragen wij precisie, kwaliteit en initiatief van onze werknemers.

 

Als je eenmaal lid bent van ons team zul je merken dat er bij ons betrokken en gemotiveerde werknemers werken, die samen succes en kwaliteit nastreven. Mede omdat er bij ons mensen werken die hun verantwoordelijkheden durven te nemen, kunnen wij als bedrijf blijven groeien en groeien onze werknemers met ons mee. Onze werknemers groeien ook door het volgen van opleidingen en trainingen. Mogema BV biedt jou:

 

  • Een open en informele bedrijfscultuur;
  • Een uitdagende en prettige werksfeer binnen een internationale high tech omgeving;
  • Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan met doorgroei- en ontwikkelingmogelijkheden;
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Mogema BV heeft interessante vacatures voor zowel leergierige stagiaires, ambitieuze starters als voor ervaren professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Ga voor het totale aanbod van onze vacatures naar onze vacaturepagina en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok