Boorder m/v fulltime

De organisatie

 

Mogema in ’t Harde, werd in 1956 opgericht als familiebedrijf en is sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts Industries NV. Mogema is als hightech toeleverancier en mainsupplier expert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie. Ook zijn we specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Mogema produceert hiermee complexe mechatronische modules, mechanische samenstellingen, vacuümsystemen en nauwkeurige machineframes voor o.a. de halfgeleider-, optische- en energie-industrie. 

 

De functie & wie zoeken wij?

 

 In deze functie verwachten wij dat je zelfstandig de boorwerkzaamheden kan uitvoeren. Je bent in staat om machinale bewerkingen met behulp van langgattboormachines te realiseren, waarbij je rekening houdt met de eisen van maatvoering, vorm, plaatstoleranties en ruwheid. Deze machines boren gaten tot maximaal 8 à 9 meter diep in verschillende soorten materialen en producten. Wij zoeken iemand die een voorliefde heeft voor metaalverspaning en er plezier uit haalt om met de handen direct aan een product te werken. Hiernaast heb je de ambitie om door te groeien binnen de Verspaningstechniek. Daarnaast kan/ heb je:

  • Een technische MBO-opleiding afgerond;
  • Tekeningen met meer aanzichten en doorsneden lezen;
  • Kennis van verspaningstechniek, de te bewerken materialen en de verspaningseigenschappen hiervan;
  • Kennis van bedieningsmogelijkheden van de langgatboormachines;
  • Inzicht in de programma's en programmering van de machines (o.a. Siemens 840D). 

 

 

Wat hebben wij te bieden?

 

Naast een uitdagende job krijg jij binnen Mogema BV volop de kans om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een goed salaris;
  • Veel ruimte voor vakantie! Namelijk 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Je kunt verschillende opleidingen volgen, deze worden vergoed door de organisatie;
  • Je kunt doorgroeien in de richting die je aanspreekt. Uiteraard groeit je salaris ook met je mee!

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur jouw sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop even langs bij de afdeling human resources en wie weet leidt jouw volgende carrièrestap naar Mogema BV!

 

 

 

 

 

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok