Boorder m/v fulltime

De organisatie

 

Mogema in ’t Harde, werd in 1956 opgericht als familiebedrijf en is sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts Industries NV. Mogema is als hightech toeleverancier en mainsupplier expert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie. Ook zijn we specialist in hoogwaardige engineering en assemblage. Mogema produceert hiermee complexe mechatronische modules, mechanische samenstellingen, vacuümsystemen en nauwkeurige machineframes voor o.a. de halfgeleider-, optische- en energie-industrie. 

Lead Engineer Verspaning m/v fulltime

 

Werk je graag in een uitdagende en dynamische Hightech-omgeving. Volg je graag de technologische ontwikkeling in je vakgebied en kun je deze een stap verder brengen? Kun je klanten en de Mogema-organisatie overtuigen van je productie concept en deze met de organisatie pragmatisch omzetten? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren voor Lead Engineer NPI bij Mogema!

CNC Frezers gezocht!

 

De functie

 

Mogema groeit! En daarom zijn wij voor onze afdeling grootverspaning op zoek naar CNC frezers. Jij houdt je bezig met het produceren van klantspecifieke (machine)onderdelen door middel van een CNC-gestuurde freesbank. Je voert ingewikkelde, machinale verspanende bewerkingen (groot freeswerk) uit met behulp van een freesmachine. Het betreft CNC-gestuurde gereedschapwerktuigen. Deze werkstukken moeten voldoen aan eisen van maatvoering, vorm, plaatstoleranties en ruwheid. Overige werkzaamheden zijn:

CMM Improvement Engineer

De uitdaging

 

Wil je graag in een uitdagende, dynamische en snel groeiende Hightech productieomgeving werken? Loop je over van het ruimtelijk inzicht en kennis van het 3D geometrisch meten van hele grote en kleinere producten? Heb jij de visie om een van onze belangrijkste core processen verder in te richten? Wil je leidinggeven aan ons team van specialisten? Heb je oog voor details, het hart voor precisiewerk en een passie voor kwaliteit en metingen?  Dan nodigen we je van harte uit om snel te solliciteren op onze vacature CMM improvement engineer!

 

Maintenance Engineer

Heb jij de (verspanings) techniek in je genen en denk je in oplossingen. Heb je de interne drive om ons machinepark in perfecte conditie te brengen en te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

De organisatie

Mogema-Vacuum

 

Mogema-Semicon

 

Mogema-Oil&Gas.jpg

 

Mogema-Defence

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok